Disclaimer & Privacy Statement ISSUES legal matters

ISSUES legal matters verzamelt slechts die informatie die door u zelf wordt verstrekt met behulp van het daartoe bestemde contactformulier.

Deze gegevens kunnen door ons gebruikt worden om u op de hoogte te houden van eventuele ontwikkelingen, evenementen en onze cli├źntenadministratie in het algemeen. De door u verstrekte persoonlijke informatie geschiedt op vrijwillige basis. Daarom wordt er geen gebruik gemaakt van encryptie. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

De website van ISSUES legal matters bevat hyperlinks naar andere websites. Indien u deze andere websites bezoekt, valt u onder het privacy statement van die betreffende website.

ISSUES legal matters is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites en/of de betreffende privacy statements.

ISSUES legal matters behoudt zich het recht om op ieder door haar gewenst tijdstip de inhoud van dit Disclaimer & Privacy Statement te wijzigen. U dient daarom regelmatig dit Statement te lezen, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste versie.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door ISSUES legal matters op de wijze en voor de doeleinden zoals die hiervoor zijn omschreven.

Als u vragen heeft over dit Disclaimer & Privacy Statement, dan kunt u contact met ons opnemen.